Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

          Folosirea acestui site implică acceptarea de către vizitator a tuturor termenilor şi condiţiilor specificate în acest document.
          În continuare, următorii termeni vor fi definiţi astfel:

          Vânzător – Nicolae Cristian-Marius PFA, proprietar al magazinului online AnimalZeus.ro
          Cumpărător – persoană fizică sau juridică care finalizează o comandă
          Comandă – document electronic reprezentând o formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Cumpărătorul face o cerere de cumpărare pentru unul sau mai multe produse existente în oferta magazinului online AnimalZeus.ro şi este de acord ca plata şi livrarea produselor care fac obiectul comenzii să se efectueze conform termenilor din secţiunile Metode de livrare şi Metode de plată existente pe site-ul www.animalzeus.ro
          Contract – comandă finalizată de către Cumpărător, concretizată prin bifarea căsuţei “Am citit şi sunt de acord cu Termeni şi condiţii “ şi acţionarea butonului “Confirmă comanda”, urmată de o contactare telefonică sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului prin care acesta confirmă primirea comenzii.

          Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.animalzeus.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonică sau e-mail) prin care Vânzătorul îşi derulează operaţiunile.
          Activităţile comerciale desfăşurate între Vânzător şi Cumpărător în cadrul magazinului online AnimalZeus.ro sunt încheiate în baza unui Contract de vânzare-cumpărare. Contractul intră în vigoare atunci când elementele definitorii ale acestuia, mai sus menţionate, sunt îndeplinite în totalitate şi implică acceptarea în întregime, de către Cumpărător, a tuturor termenilor specificaţi în acest document. Finalizarea unei comenzi de către Cumpărător nu implică obligaţia Vânzătorului de a onora comanda. Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii.

          Informaţiile referitoare la produsele prezentate pe site-ul www.animalzeus.ro au caracter informativ şi nu reprezintă obligaţii pentru Vânzător. De asemenea, Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a modifica informaţiile referitoare la produsele afişate pe site ori de cîte ori acest lucru este necesar şi fără o notificare prealabilă. Preţurile produselor prezentate pe site sunt exprimate în Lei şi includ TVA. Cheltuielile cu transportul nu sunt incluse în preţul produselor, acestea căzând în sarcina Cumpărătorului. Comanda minimă care poate fi facută pe site-ul www.animalzeus.ro este de 70 lei cu TVA inclus.

          Secţiunile Confidenţialitate şi Garanţie şi Retur, disponibile pe site-ul www.animalzeus.ro, sunt parte integrantă din Termenii şi conditiile declarate în acest document, ceea ce implică acceptarea de către Cumpărător a tuturor termenilor specificaţi în secţiunile menţionate anterior.

          Acest magazin online îşi desfăşoară activitatea sub incidenţa legilor comerciale din România şi respectă conţinutul Legii comerţului electronic – nr. 365/2002.